IMG_5103.jpg

Kyllä vain luonto tarjoili taas parastaan, kun neljän hengen porukalla lähdimme perjantaipäivää ulkoillen viettämään. Tuonne me Aulangon maisemiin suuntasimme ja ylös näkötorniin kipusimme. Mukana oli yksi uusi kuksa, joten kastajaiset olivat paikallaan. Huikeissa näkymissä silmä lepäsi ja sielu nautti. Eihän tämmöisiä hetkiä voi moittia.

IMG_5108.jpg

Sen verran on ollut yöpakkasia, että veden pinta on jo ohuelti jäätynyt. Lämpötila oli nyt nollan pinnassa, mutta tuuli puhalteli rantaan viileämpää tuntua.

IMG_5109.jpg

Olikin mukava istahtaa hetkeksi tulen ääreen nauttimaan kuumasta eväskahvista ja välipalasämpylöistä.  Olimme kävelleet jo yli 10 kilometria. Vielä oli matkaa jäljellä. 

IMG_5111.jpg

Kulkuamme seurattiin silmä tarkkana. 

Kaikenkaikkiaan matkaa kertyi yli 15 kilometriä ja aikaa kului pysähdyksineen neljä tuntia. Perillä meitä odotti borssikeittolounas patonkeineen ja jälkiruokineen. Tällä kertaa lounastimme mukanamme vaeltaneen ystäväpariskunnan luona. Tästä on muodostumassa mukava tapa. Ensin ulkoillaan, sitten syödään ja kokkailussa vuorotellaan.

IMG_5113.jpg

Aurinko oli vaihtunut kuuksi ennen kuin hipsimme kotisaunaa lämmittämään. Tänään ei tarvitse jaksaa tämän enempää. Tämä päivä on hyvin valvottu. Olisiko luvassa hyvin nukuttu yö?