20180327_112801_resized%5B10890%5D.jpg

Verkkaisesti olen haeskellut keittiöön uutta kelloa. Tuo tumma ruskea sopi aikanaan vanhaan keittiöömme, mutta vuoden takainen remonttimme muutti värimaailmaa niin paljon, etten ole enää vanhaa kelloa seinälle kelpuuttanut. Joulun jälkeen näin ihastuttavan, ison, vihreäreunaisen kellon erään nuoren parin keittiössä. Siitä alkoi hahmottumaan mitä etsisin, vaan enpä sitä oikeaa ole löytänyt.

Eilen aamulla, aamiaista nauttiessani katselin kaapin päällä nojailevaa kelloa. Se vähän jo ärsyttikin ympäristöön sopimattomuudellaan. Ja sitten sen keksin. Minullahan on kalkkimaalia, sävyltään juurikin oikeaa. Miksi en tuunaisi vanhasta uutta. Ryhdyinkin heti toimeen. Irrottelin kellon kehyksistään. Pikkuriikkisen hiomista ja pari kerrosta Chalky Vintage maalia pienellä vaahtomuovitelalla rullaten. Helppoa, nopeaa ja katseen kestävää. 

20180327_184156_resized%5B10891%5D.jpg

Niin palkitsevaa oli kalkkimaalilla tuunaaminen, että piti jotain muutakin keksiä. Hain kellarista vanhan saviruukun, joka ihan tuollaisenaankin olisi ollut kaunis, mutta nyt halusin maalata. Illan jumppareissulla poikkesin kauppaan ja hain uuteen ruukkuuni perunanarsisseja avautumaan. Vähän pääsiäistä meillekin, taas kerran remontin keskelle. 

Tämmöisiä pieniä välipaloja eilen ja tänään. Eilen eteni pääurakkanikin ihan mukavasti, mutta tänään junnasin paikallani. Oli rikkonaisempi päivä, en edes kuvitellut saavani ihmeitä aikaan. No ehkä ajatustasolla tapahtui liiankin kanssa. En ikinä ehdi toteuttaa kaikkea mitä mieli keksii.