IMG_6006.jpg

Lauantaina tein melkein sankariteon maalaamalla kattoa peräti yhdeksän tuntia. Mies kun oli kalastuskisassa, niin minähän käytin kaikki tunnit tehokkaasti. Katto on nyt maalattu. Jes! 

IMG_6007.jpg

Näkymä toiseen suuntaan. Kyllähän nuo seinätkin anelevat maalia pintaansa. Olenkin jo asennoitunut siten, että maalarin pestini jatkuu ensi viikonloppuna. Mikäs siinä, minähän nautin kätteni aikaansaannoksista. Oli se sitten isompaa tai pienempää, niin aina se itse tehty hyvän mielen tuo.

20180707_174345-1_resized%5B13179%5D.jpg

Pienen ruokatauon pidin maalausurakan välissä. Jälkkäriksi nautin lasillisen juomaa, jonka kaunis väri on peräisin itsetekemästäni mustaherukkalikööristä. Lisänä on limelimsaa ja inkivääriolutta. Oikeaoppisesti sekoitettuna drinkkiin olisi kuulunut myös tequilaa, mutta sitähän minulla ei ollut, joten hieman kevyemmällä versiolla mentiin. Viime syksyn liköörit onkin jo korkea aika nautiskella pois. Jos vaikka jotain uutta innostun kokeilemaan.

IMG_6005.jpg

Sunnuntaina sormet syyhysivät päästä rikkaruohoja kitkemään. 

IMG_6003.jpg

Pala kerrallaan metsäpuutarhani rakentuu ja siistiytyy.

IMG_6004.jpg

Kaivelin saniaisia pois kivien välistä ja istutin tilalle kevätkaihonkukan alkuja. Taponlehti siellä kivasti jo leviääkin. 

IMG_6008.jpg

Tässä kukoistaa samettikukkia, joiden siemenet helmikuussa laitoin itämään. Tämä oli niin onnistunut kokeilu, että enköhän jatka kukkien  kasvattamista edelleenkin. Tänä kesänä ei kukkasiin juurikaan rahaa ole huvennut. Johtuu siitäkin, ettei kotiparvekkeelle ole tullut laitettua mitään. Ei edes parvekepöytää, eikä tuoleja paikoilleen. Kummallista! Ennen se oli ihan parasta, istua parvekkeella vähintäänkin aamiaisella ja päivällisellä. Vähän vielä illallakin ja joskus jopa saunomisenkin lomassa. Nyt ollaan niin paljon mökillä, ettei kotiparvekkeelle ehditä. Eilenkin vielä ennen kotiinlähtöä käytiin lenkillä ja lämmitettiin sauna, uitiin ja nautittiin. Pesin hiukset ja huuhtelin ne koivunlehtivedellä. 

IMG_20180709_182316_625%5B13184%5D.jpg

Kotipuutarha tarjoili tänään tämmöistä. Miten voikin aina tuntua siltä, että tämä, juuri tämä hetki on sitä parasta aikaa.